MonumentFor
termeni și condiții
Termeni și condiții
Este un serviciu public de interes local al Municipiului București, persoană juridică de drept public, finanțată din subvenții de la bugetul local al Bucurestiului.

Termeni şi condiţii de utilizare a siteului www.monumentfor.ro  :

1. Termeni generali

Prezentul site cuprinde: texte, poze, video-uri , logo-uri, documente privind funcţionarea instituţiei  şi constituie "continutul"  site-ului www.monumentfor.ro , care este proprietatea Monument For - Direcţia Generală de Arhitectură Peisagistică  şi Monumente de For Public, un serviciu  public de interes local al Municipiului Bucureşti , persoană juridică de drept public.

Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească aceşti Termeni şi Condiţii prezentaţi în continuare, înainte de accesarea siteului. Parcurgerea şi utilizarea siteului  www.monumentfor.ro  reprezintă  acceptarea fără limitări  sau rezerve de către Dumneavoastră  a prezentilor termeni şi condiţii. www.monumentfor.ro îşi rezervă dreptul, pe bază unilaterală, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga şi/sau retrage în parte sau în întregime aceşti termeni , fără a anunţa în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe www.monumentfor.ro  .

2.  Descriere site

www.monumentfor.ro  este un site web de prezentare a activităţii unei instituţii de cultură, subordonate Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Acesta este gestionat de personalul Compartimentului PR, Comunicare din cadrul Monument For .

3.  Drepturi de autor

Întregul conţinut al acestui site (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date) este proprietatea Monument For şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obţinerea unui acord prealabil de la deţinătorii de drept se pedepseşte conform legilor în vigoare. Conţinutul  site-ului www.monumentfor.ro  nu poate fi reprodus, modificat, transferat , distribuit, republicat , copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanţilor MONUMENT  for.

4.  Informaţiile oferite prin intermediul site-ului

Completarea Abonării la NEWSLETTERUL  Monument For va fi considerată şi va reprezenta o cerere expresă privind folosirea datelor personale în scopul contactării , transmiterii de mesaje, Utilizatorul are obligaţia de a completa corect datele personale.

Monument For nu îşi asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de înscriere.

Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizaţi.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea siteului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii "Contact" din site. Termenii şi condiţiile de utilizare ale siteului sunt guvernate şi interpretate conform Legilor din România

5. Absolvirea de răspundere

Monument For - Direcţia Generală de Arhitectură Peisagistică  şi Monumente de For Public actualizează acest site pentru a înlesni accesul public la informaţii privind activităţile sale. Administratorul  depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp. La semnalarea eventualelor erori, Administratorul va încerca în cel mai scurt timp, corectarea acestora. Informaţia oferită poate conţine legături web spre alte site-uri aspura conţinutului cărora Monument For nu deţine nici un control şi pentru care nu îşi asumă nici o responsabilitate. Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial.

6.  Drept aplicabil

Prezentii Termeni şi condiţii, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni şi condiţii sau din accesarea I funcţionarea I disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Termenilor şi condiţii şi a site-ului este limba română.

În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.

Utilizatorul  site-ului www.monumentfor.ro  confirmă că a citit şi acceptat Termenii şi Condiţiile.