MonumentFor
noutăți
 
Comunicate de presă
 
2022-04-01
În data de 2 aprilie 2022, cu prilejul Zilei Internaționale a Conștientizării Autismului, în semn de solidaritate, Arcul de Triumf va fi albastru

În data de 2 aprilie 2022, cu prilejul Zilei Internaționale a Conștientizării Autismului, în semn de solidaritate, Arcul de Triumf va fi albastru

 

Primăria Municipiului București prin Direcția Generală de Arhitectură Peisagistică și Monumente de For Public – MONUMENT for se alătură campaniei  “O călătorie împlinită prin viață”, susținută de Asociația Help Autism, cu prilejul Zilei Internaționale a Conștientizării Autismului.

Cu această ocazie, în data de 2 aprilie 2022, începând cu ora 20.00, Arcul de Triumf va fi iluminat arhitectural în culoarea albastru, în semn de solidaritate cu persoanele care suferă de autism și pentru a atrage atenția asupra problematicii la nivel național.

 

Campania ”O călătorie împlinită prin viață” se desfășoară în paralel cu cea la nivel European și subliniază faptul că o abordare unitară a gestionării afecțiunii este necesară de-a lungul întregii vieți, pentru ca cele 40.000 de persoanele cu autism din România să se poată bucura de drepturile lor, de o viață fericită și împlinită, alături de alte 7 milioane de persoane din Europa.

 

Persoanele dornice să susțină campania pot distribui fotografiile și mesajele pe rețelele proprii de socializare, folosind hashtag-urile #ZiuaAutismului2022 #AutismDay2022 #oCalatorieImplinitaPrinViata. Ele pot fi preluate exact așa cum sunt sau pot fi personalizate cu textul dorit în postări.

Documente Adiționale